Home » Update

CORONAVIRUS

Update 16 februari 2021

Beste sport- en beweegaanbieders,

Kaders Rijksoverheid per 16 februari 2021

Sinds dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. Voor de sport betekent dit dat in ieder geval tot en met 2 maart sporten in een binnenruimte niet is toegestaan. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport worden. Tevens geldt er tot en met 2 maart een avondklok tussen 21.00 uur en 04.30 uur.

Wat mag wel en wat mag niet? 

 • Buiten mag iedereen vanaf achttien jaar alleen of met maximaal twee personen sporten. Onderling dient men anderhalve meter afstand te houden.
 • Wedstrijden zijn niet toegestaan en kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.
 • Jeugd tot achttien jaar mag buiten blijven sporten in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen, de competitie ligt wel stil.
 • Topsporters hebben een uitzonderingspositie. 

Op de website van NOC*NSF is het protocol “Verantwoord Sporten” te raadplegen, evenals veel gestelde vragen. Let op: de protocollen zijn juridisch gezien een advies voor het handelen op buiten- en binnensportaccommodaties en in de openbare ruimte en worden soms dagelijks geactualiseerd.

 • Veelgestelde vragen over het coronavirus en sport

  Op deze pagina leest u meer informatie over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus en de mogelijkheid om te sporten/dansen of aanwezig te zijn bij een sportevenement bij Drempelloos-Sporten.

  Wij starten, wanneer dit wordt toegelaten, weer in de eerste week van maart na de voorjaarsvakantie. Voor de Rengers senioren-sportgroepen & Menaam starten wij weer op 30 augustus.

  Voor de andere groepen gelden nu de onderstaande regels:

 • LOCK-DOWN tot en met 02 maart 2021, er wordt in deze periode NIET gesport/gedanst, ook niet door de kleuter/jeugdgroepen.

                                                     

>VOOR de JEUGD<

Pas goed op jezelf, blijf in beweging en zorg voor elkaar met gepaste afstand.

Met sportieve groeten,

Muriel Jonkman

 

 

Nieuwste foto’s

Laatste nieuws

www.drempelloos-sporten.nl

  06 – 54 370 428
  info@drempelloos-sporten.nl

Facebook