Home » Bachbloesemtherapie

Logo Zie-jij-mij


 

Werken met Bloesem therapie

Bach Bloesems, FES (California flower essences).

Wat is Bachtherapie?

‘Bachtherapie’, is een therapie dat draait om geestelijk evenwicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van Bach Bloesems.  Het is een ondersteunende therapie, gericht op emoties, die jou kan helpen bij klachten als; onzekerheid, innerlijke onrust, faalangst of andere emotionele schommelingen.

De werking van Bach Bloesem Therapie: De Bach Bloesem Therapie gaat ervan uit dat wie niet in evenwicht is, allerlei lichamelijke klachten of ziektes kan krijgen. Bach Bloesems zouden negatieve emoties ombuigen naar positieve emoties. Die negatieve emoties worden niet onderdrukt maar eerder omgebogen in hun positieve pool.

Wat zit er in een Bach Bloesem Mix? In een Bach Bloesem Mix wordt natuurlijk mineraalwater en een heel klein beetje alcohol verwerkt voor de conservering. Daarnaast wordt er voor jou een persoonlijke mengeling van originele Bach Bloesems samengesteld. De mengeling wordt op jou, je kind of je huisdier afgestemd. Bachbloesems zijn vloeibare extracten van bepaalde planten.

Hoe snel heb je resultaat met Bach Bloesems? De snelheid van de werking van Bach Bloesems verschilt per persoon. De meeste mensen ervaren reeds na enkele dagen een merkbare verbetering. Kinderen en dieren reageren meestal eerder.

Hoeveel Bachbloesems mag je combineren? Alle Bach Bloesems kan je mengen met elkaar. Er is geen van de bloesems die niet zou mogen gemengd worden met een andere. In totaal zijn er 38 bloesems die elk op een specifieke negatieve emotie werken. Al deze negatieve emoties worden onderverdeeld in zeven groepen.

Bloesemremedies zijn 

Veilig: het zijn energetische producten. Dit betekent dat ze geen materiële bestanddelen van de plant bevatten en daardoor 100% veilig zijn. 

Katalysators: ze voegen niets toe of vullen niets aan, maar werken als een katalysator. Ze geven inzicht, doordat je gaat luisteren naar je innerlijke natuur. 

Dosering: een doseerflesje wat je van mij ontvangt van 30 ml kun je gebruiken gedurende een periode van 4 weken. Tussentijd kunt u contact opnemen hoe het gaat en wordt er een nieuwe afspraak gemaakt om te kijken wat de vorderingen zijn. De Bachremedie kan zo blijven of wordt aangepast.

Ik gebruik de bloesemtherapie in combinatie met andere therapieën, deze werken op emotioneel en spiritueel gebied en kunnen daardoor gebruikt worden als ondersteuning bij reguliere hulp. 

Bloesemremedies kunt u gebruiken voor 

– Spirituele ontwikkeling;
– Innerlijke groei en bewustwording;
– Innerlijk evenwicht en rust;
– Het transformeren van problemen’
– Inzicht in en het oplossen van moeilijkheden
– Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht 

De Bach Bloesem Therapie gaat ervan uit dat wie niet in evenwicht is, allerlei lichamelijke klachten of ziektes kan krijgen. Bach Bloesems zouden negatieve emoties ombuigen naar positieve emoties. Die negatieve emoties worden niet onderdrukt maar eerder omgebogen in hun positieve pool.

Als Bach Bloesem Therapeut ben ik niet alleen uitstekend op de hoogte van Bloesem Therapie, ik beschik ruim 30 jaar als natuurgeneeskundig therapeut over vaardigheden om mensen te doorgronden.

Wanneer je op diverse websites zoekt naar een ‘Bach Bloesem therapie’, voor jou of een ander, worden er in de meeste gevallen enkel wat vragen gesteld en ontvang je daarna direct een flesje met een ‘bloesem mengsel’ om in te nemen. Dit alles zonder een therapeut gezien te hebben of enige begeleiding hierin te krijgen. 

Bij mijn ambulante praktijk ‘zie-jij-mij’, werkt dit anders. Ik vind persoonlijke aandacht belangrijk. Als eerste, neem ik telefonisch contact met jou op. Hierna stuur ik u een beveiligde mail toe (dit in verband met de Wet bescherming persoonsgegevens). Je ontvangt een *anamnese formulier.

* Een anamneseformulier is een gezondheidsvragenlijst. 

Het formulier geeft mij inzicht in jouw algemene gezondheid, medicijngebruik, aandoeningen en eventuele allergieën. Zo kan ik therapie op maat aanbieden en op de juiste manier handelen.

Tijdens het eerste consult is het nodig dat ik deze vragenlijst vooraf aangereikt krijg. Je mag hem uitprinten en opsturen of weer met een beveiligde code terugmailen.

Eerste consult is inclusief een Bachbloesem mix en dient vooraf betaald te worden.

 


Kijk voor meer informatie bij:

Voor een kennismakingsgesprek, neem contact met mij op via het contactformulier.

Meer informatie

 

 

 

www.zie-jij-mij.nl

06 – 53 600 217

 

AGB nr. 4152753